Поиск по этому блогу

вторник, 24 апреля 2012 г.

Професія моєї мами
Професія економіста не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери «Бухгалтери, фінансисти, аудитори». Адже Економіст винен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком.

Тим більше, кваліфікація економіста важлива з погляду кар'єрного зростання. Погодьтесь, навряд чи директор підвищить некомпетентного економіста і дасть зелене світло в подальшому просуванні в роботі.

Що стосується фінансового питання роботи економістом, то тут, як і в багатьох інших спеціальностях, зарплата залежить в першу чергу від регіону мешкання економіста, специфіки установи, в якій працює Економіст і політики підприємства відносно рівня заробітної плати для співробітників.
 кономіст здійснює економічний аналіз господарської діяльності організації, розробляє заходи щодо забезпечення режиму економії, підвищення ефективності робіт, виявлення резервів, попередження втрат і непродуктивних витрат, більш раціонального використання всіх видів ресурсів. Виконує розрахунки з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для проведення робіт (послуг), досліджень і розробок в освоєнні нової техніки і технології.
мене довподоби вибір моеї мами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий